Posta Romana cu plata ramburs - Magento Shipping Module

Magento Posta Romana Shipping module

39.90 €

Modulul de "shipping" Posta Romana cu plata ramburs pentru Magento a fost dezvoltat initial pentru un magazin online de carti ortodoxe si a fost testat timp de 6 luni. 

Este un bun necesar oricarui magazin online bazat pe platforma Magento CE, deoarece calculeaza cu exactitate costul de livrare a unui colet prin Posta Romana cu plata la destinatie.

Vom enumera cateva dintre functiile pe care le indeplineste:

  • Calculeaza cu exactitate costul de livrare prin Posta Romana cu plata ramburs, conform specificatiilor de pe site-ul oficial al Postei.
  • Se poate seta un cost initial de ambalare (hartie, carton, banda adeziva, manopera etc.) ce va fi inclus in costul afisat.
  • Se poate seta o valoare declarata minima de 20 lei (tarif stabilit de Posta Romana) sau, daca lipseste, aplicatia calculeaza costul de expediere cu costul real al comenzii.
  • Se pot ajusta toti parametrii de calcul ai tarifului final, in cazul in care apar modificari in tarifele practicate de Posta Romana.

Instalare si configurare:

Extensia a fost dezvoltata pe Magento 1.6.2, dar e posibil sa mearga si pe versiuni mai vechi.

Se descarca extensia de pe site-ul oficial si se instaleaza prin System - Magento Connect - Magento Connect Manager. Dupa instalare, extensia se poate configura in System - Configuration - Sales - Shipping Methods - Ethica Press - Posta Romana cu plata ramburs.

Suport

Pentru orice probleme sau sugestii va rugam sa ne scrieti la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Capturi de ecran

Pentru a intra in posesia extensiei Posta Romana cu plata ramburs puteti sa faceti plata fie prin PayPal, fie prin virament bancar, in contul aflat in subsolul paginii. Dupa ce avem confirmarea platii va trimitem modulul prin email.

Atentie!

Odata cumparat acest produs NU il veti mai putea returna si nu veti mai putea primi banii inapoi. Adresati toate intrebarile si nelamuririle inainte de a cumpara.

Nota de final:

  • Modulul vine preinstalat cu tarifele aplicate de Posta Romana in momentul descarcarii aplicatiei. Modificarea parametrilor se face pe proprie raspundere, Ethica Press SRL nefiind responsabila pentru orice modificari survenite ulterior. Ramane in atributiile dvs. sa fiti la curent cu modificarile de tarife operate de Compania Nationala Posta Romana.
  • SC Ethica Press SRL nu este afiliata in niciun fel cu Compania Nationala Posta Romana si nu este responsabila pentru operarea serviciilor postale ale CN Posta Romana.